هاست سرور ایران | خرید هاست پرسرعت

هاست چیست؟

هاست چیست

هاست چیست؟ سؤالی که بسیاری از دوستان حین طراحی وب‌سایت با آن روبه‌رو می‌شوند. ما در هاست سرور ایران سعی کر‌ده‌ایم به زبان ساده مفاهیم هاست و سرور را برای شما عزیزان تعریف کنیم. در آخر هم به معرفی انواع هاست می‌پردازیم تا شما بتوانید هاست مناسبی برای وب‌سایتتان پیدا کنید.

هاست چیست؟

هاست (Host) به معنای میزبانی است و به محیط مجازی گفته میشود که بر روی یک سرور برای سایت ارائه میشود. هاست یا میزبانی وب یک سرویس آنلاین است که به شما امکان می دهد وب سایت یا برنامه وب خود را در اینترنت منتشر کنید هنگامی که برای یک سرویس میزبانی وب ثبت نام می کنید، اساساً فضایی را در یک سرور فیزیکی اجاره می کنید که می توانید تمام فایل ها و داده های لازم برای عملکرد صحیح وب سایت خود را در آن ذخیره کنید.

ممکن است بر روی یک سرور از یک تا ۴۰۰ سرور میزبانی شود. اما تعداد سایت هایی که بر روی سرور قرار می گیرند به قدرت پردازنده، رم، فضای سرور و میزان استفاده این وبسایت از آن بستگی دارد. این میزبانی نیاز به یک برنامه مدیریتی دارد، تا هر کاربر بتواند به صورت جداگانه وب سایت خود را مدیریت کند. در حالت کلی شامل فضای وبسایت یا همان هارد، پایگاه داده و ایمیل باشد و برای سرورهایی که از سیستم عامل لینوکس استفاده می کنند. cPanel یکی از برترین نرم افزارهای شناخته شده در این زمینه می باشد.

هاست چیست

نقش هاست در سایت‌های اینترنتی

برای درک بهتر هاست چیست، لازم است کمی درباره ساختار سایت بدانیم. ساخت وب‌ایت اینترنتی، درست مثل افتتاح یک مغازه آداب خودش را دارد. تصور کنید همین حالا قرار است بوتیک کیف و کفش خودمان را باز کنیم. خوشمان بیاید یا نه، باید مراحل زیر را طی کنیم:

۱. انتخاب نام (بخش دامنه)

هنگام راه‌اندازی فروشگاه یا مغازه واقعی، باید یک اسم برای آن انتخاب کنیم. برای طراحی سایت هم قدم اول انتخاب نام دامنه است. Domain یا دامنه به صورت «پسوند دامنه.نام دامنه.www» مشخص می‌شود. برای انتخاب و خرید انواع آدرس سایت می‌توانید سری به بخش ثبت دامنه در هاست سرور ایران بزنید.

۲. اجاره مغازه (بخش هاست)

خب، حالا وقتش رسیده تا سری به بنگاه‌ها بزنیم و مغازه مناسبی پیدا کنیم. این مرحله همان مرحله‌ای است که تا انتهای مقاله با آن سروکار داریم! هاست چیست؟ درست مثل فضای فروشگاه برای یک سایت اینترنتی است. در یک فروشگاه فیزیکی، باید مغازه‌ای اجاره کنیم که اجناس را در آن قرار دهیم. به همین ترتیب، در سایت هم به اجاره فضایی برای قرار دادن اطلاعات، عکس‌ها و فایل‌ها نیاز داریم.  این فضا و حافظه هاست نام دارد. 

۳. مدیریت فروشگاه (سیستم مدیریت محتوا)

مسلماً قرار نیست مغازه‌مان خالی بماند و هر روز اجناس جدیدی به ویترین اضافه می‌شوند! در سایت هم باید دائماً مطالب جدید قرار داد و محتوا را به‌روز کرد و….

وارد کردن مداوم این اطلاعات با کدنویسی خیلی سخت و پیچیده است! در عوض می‌توان از یک سیستم مدیریت محتوا استفاده کرد. این سیستم‌ها مدیریت و افزودن محتوای جدید به سایت را آسان می‌کنند. برای مثال می‌توان به وردپرس اشاره کرد؛ محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوای جهان!

۴. دکور و جذابیت (بخش قالب سایت)

و مرحله آخر، چیدمان و دکوراسیون فروشگاه است. این مساله در سایت‌ها هم اهمیت دارد. حتما سایت‌های زیادی را می‌شناسید که طراحی شیک و گرافیک آن جذب‌تان کرده.  طراحی ظاهری سایت با کمک قالب انجام می‌شود. قالب سایت مثل یک پوسته روی اطلاعات سوار می‌شود و فونت، رنگ، ابعاد و در کل محیط سایت

تفاوت سرور و هاست چیست؟

همان طور که می دانید Host فضایی کوچک تری از یک سرور می باشد. به طور کلی می توان گفت سرور ها به بخش های کوچک تری تقسیم شده اند که به هر یک از این قسمت ها هاست گفته می شود. پس هاست ها به عنوان یک پشتیبان کننده از کل سایت ما هستند. مهم ترین تفاوتی که بین host و سرور وجود دارد این است که شما در host محدودیت دسترسی خواهید داشت و تنها می توانید از امکاناتی استفاده کنید که از طریق سرور در اختیار شما قرار داده شده است.

اما سرور ها به این شکل نیستند و شما زمانی که از یک server استفاده می کنید، درواقع دسترسی کاملی کل سرور دارید و می توانید هر نوع تغییر که خواستید روی آن انجام دهید، شما تا زمانی که در یک سرور باشید می توانید از منابع به صورت کامل استفاده کنید. این به گونه ای است که شما در host به صورت اشتراکی فعالیت می کنید.

هاست چیست

انواع هاست

  • وب اشتراکی (Shared Web Hosting)
  • نمایندگی میزبانی وب (Reseller Web Hosting)
  • وب رایگان (Free Web Hosting)
  • سرور مجازی (VPS)
  • اختصاصی (Dedicated Web Hosting)
  • وب ابری (Cloud Web Hosting)

هاست اشتراکی

سرور های اشتراکی یا بهتر است بگوییم، Shared Hosting بیشترین میزان یک سرور را به خود اختصاص داده اند. به تعداد بالایی از host ها روی یک سرور هاست های اشتراکی می گویند که هر یکی از آن ها در اختیار یک سات قرار داده می شود و تمام سایت ها به صورت مشترک از منابع موجود روی همان یک سرور استفاده می کنند، این میزبان ها به دلیل این که به صورت اشتراکی هستند، نسبت به سایر هاست ها دارای هزینه کمتری خواهند بود و امنیت کمتری خواهند داشت.

این میزبان ها به دلیل این که به صورت اشتراکی هستند، نسبت به سایر هاست ها دارای هزینه کمتری خواهند بود و امنیت کمتری خواهند داشت. با هاست اشتراکی، چندین کاربر منابع سرور یکسانی از جمله حافظه، قدرت پردازش و فضای ذخیره سازی را به اشتراک می گذارند. به دلیل سادگی و مقرون به صرفه بودن، هاست اشتراکی یک راه حل عالی برای مشاغل کوچک و وب سایت های شخصی است که به پیکربندی پیشرفته یا پهنای باند بالاتر نیاز ندارند.

هاست اختصاصی

هاست و یا سرور اختصاصی یا همان، Dedicated Hosting فقط می توانند از یک سایت به صورت خصوصی پشتیبانی کنند. هاست اختصاصی برای هر وب سایت یک سرور فیزیکی تعیین می کند و در این نوع میزبان ها تمام منابع یک سرور در اختیار شک سایت قرار داده می شود. این نوع host ها معمولا دارای بالاترین سرعت هستند و شما می توانید به صورت کامل به تمام منابع موجود در سرور دسترسی داشته باشید با توجه به این که امنیت آن بسیار بالا می باشد و قطعا قیمت آن بیشتر می شود.

با انتخاب و خرید سرور اختصاصی می توانید سرور را پیکربندی کنید، سیستم عامل و نرم افزار مورد نظر خود را انتخاب کنید و کل محیط هاست را مطابق با مشخصات خود شخصی سازی کنید. هاست اختصاصی برای مشاغل آنلاین بزرگ که با ترافیک سنگین سروکار دارند ایده آل است.

هاست مجازی

host های مجازی یا همان VPS این مدل هاست ها بسیار به vps شباهت دارند با این تفاوت که تعداد کمتری از سایت ها روی سرور قرار دارند. در این مدل معمولا به کمک یک نرم افزار ، سرور مجازی یا VPS به قسمت های کوچک تری تقسیم می شود و در اختیار سایت قرار داده می شود. این سرور ها هزینه کمتری دارند به همین دلیل تا به الان جزء پر فروش ترین host ها به حساب می آیند.

با استفاده از هاست vps، وب سایت شما یک سرور فیزیکی را با سایر کاربران به اشتراک می گذارد، اما میزبان وب برای هر کاربر یک پارتیشن مجازی ایجاد می کند. بنابراین، سایتی که بر روی یک سرور خصوصی مجازی میزبانی می شود، مقدار منابع اختصاص یافته به خود را دریافت می کند. vps ارزان ویندوز یک گزینه عالی برای سایت های با اندازه متوسط، فروشگاه های تجارت الکترونیک و وبلاگ های بزرگ با تعداد بازدیدکنندگان به سرعت در حال رشد است.

وردپرس

در این نوع host معمولا هر ابزاری که بتواند روی بهبود سایت تاثیر داشته باشد روی سرور راه اندازی می شود. به عبارت دیگر، این نوع از سرویس میزبانی وب CMS، یک سرور بهینه شده وردپرس را برای کمک به بارگذاری سریعتر سایت شما و به حداقل رساندن مشکلات احتمالی فراهم می کند. این نوع میزبان به دلیل سادگی کار طرفداران زیادی دارد. با این حال، سایر هاست ها نیز هنوز برای وب سایت های مبتنی بر سیستم مدیریت محتوای محبوب (CMS) کار می کنند.

به طور معمول، بهترین هاست وردپرس دارای ویژگی هایی مانند تم های از پیش نصب شده، افزونه هایی برای عملکردهای اصلی مانند حافظه پنهان و امنیت و ابزارهای دیگر می باشد.

هاست ابری

آخرین هاستی که به آن می پردازیم، هاست ابری یا Cloud Hosting می باشد. اینها جزء جدید ترین و آخرین مدل می باشد. هاست ابری از چندین سرور مجازی برای میزبانی سایت ها استفاده می کند. در این مدل از هاست معمولا چندین سرور به صورت همزمان مشغول به کار هستند. بنابراین، اگر یکی از سرورها ترافیک بالا را تجربه کند و یا در زمانی که برای یکی از سرور ها مشکل ایجاد شد، سرور بعدی وارد کار می شود و تمام کمبود ها را جبران می کند.

از آنجایی که هاست ابری برای عملکرد به مجموعه‌ای از سرورهای وب متکی است، کسب‌وکارهایی با چندین وب‌سایت و سایت‌های مقیاس بزرگ مانند فروشگاه‌های تجارت الکترونیکی می‌توانند بیشترین سود را از آن ببرند، زیرا زمان خرابی کمتری دارند.

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *